3PCS Piaraan Grooming Gunting Atur Sareng Screw Inten Beureum

Pedaran pondok:

Modél : IC-70-4
Ukuran : 7,0 inci
Fitur: Gunting Piaraan Siapkeun
Bahan : 9CR Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna: Pelangi, Perak, Hideung


Detil Produk

Tanda Produk

3PCS Piaraan Grooming Gunting Atur Sareng Screw Inten Beureum

● Kalebet - 7 Inci, 40 gunting nipis waos kanggo anjing + 7 Inci dandan anjing Gunting melengkung + 7 Inci guntingan dandan gunting. Gunting anu melengkung saé pikeun motong handapeun sirah, ceuli, panon, suku mengembang sareng cakar. Gunting ipis pikeun ipis sato ngamuk kandel. Gunting anjing lempeng nyaéta motong rambut panjang sareng bulu dina awak, gunting dandan anjing ieu bakal nutupan kabutuhan dandan sadidinten anjeun. Éta ogé pilihan anu pangsaéna pikeun dianggo di bumi.

● Pakem Offset Ergonomik - Pakeman gunting dandan anjing diékayasa janten raoseun pisan sareng ngabantosan ngaleutikan galur sareng teu raoseun bahkan kalebet sesa ramo anu dicetak, leres-leres dirancang sacara ergonomis pikeun ngepak, ngipisan sareng motong rambut sato anjeun. Éta moal janten teu raoseun dianggo kanggo waktos anu lami. A sekrup tegangan adjustable permata anu gunana matak ngamudahkeun pikeun nyaluyukeun gunting pikeun cocog sareng kabutuhan sareng mastikeun waktos tindakan gunting lancar saatos waktos.

● 100% Handmade - Unggal gunting dandan anjing ngagaduhan muffler diantara gagang anu hartosna dandan anu sepi pikeun ucing sénsitip atanapi anjing anjeun, kirang pikasieuneun pikeun piaraan anjeun. Gunting dandan piaraan nyaéta Tenang Alternatip pikeun Clipping Éléktrik pikeun Pets Sénsitip. Sampurna pikeun panganten piaraan piaraan atanapi dandan DIY di bumi.

_MG_5700
_MG_7998
_MG_8588

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

IC-70-4

Ukuranna

7,0 inci

Bahan

9CR stainless steel atanapi ngaropea

Fitur

Lempeng & Tipis & Gunting Melengkung

Beungeut tréatment

Lapisan Titanium

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali