4,5 inci Gunting Anjing Ucing Disetél Sareng Tip Babak Kaamanan

Pedaran pondok:

Modél : IC-45-1; IC-4525T
Ukuran : 4,5 inci, 25 huntu
Fitur: Gunting Piaraan Siapkeun
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

4,5 inci Gunting Anjing Ucing Disetél Sareng Tip Babak Kaamanan

● Mangrupikeun kit gunting dandan anjing 4,5 inci kalayan ujung buleud anu cocog pikeun dandan bagian anu peka tina anjing sapertos kuping, PAWS, irung sareng paw area. Gunting pangantenan ngagaduhan tip anu buleud, ngajantenkeun éta paw-fect pikeun dianggo dina pileuleuyan anu buluan.

● Kalebet - 4,5 inci, 25 gunting nipis huntu pikeun anjing / ucing + 4,5 inci gunting dandan dandan. Éta ngagaduhan cekelan cekelan lemes sareng liang ramo sareng istirahat ramo bawaan janten anjeun bakal langkung raoseun ngepak jas. Salaku tambahan, sadaya gunting buleud pikeun mastikeun kasalametan. Bantalan silikon dina gagang unggal gunting dandan anjing nyegah pinset ramo teu kahaja. Aya ogé silencer antara wilah motong supados prosés motong langkung sepi.

● Fitur ieu ogé nambihan langkung seueur kendali pikeun nyingkahan rambut anjing anjeun anu teu perlu. Upami anjeun pamula, gunting dandan anjing 5 inci gampang dianggo. Janten dandan sareng nyampurnakeun buuk anjing anjeun bakal datang sacara alami. Panganten lalaki propésional bakal resep ngagunakeun éta pikeun ngarengsekeun touch sareng touchups gancang.

● Gunting anu didamel tina 440C stainless steel pikeun ningkat katahanan. Awak sabeulah nyoko kana pola ukiran supados katingali langkung saé. Gunting nganggo set sekrup tinggi sareng intan pink, gampang pikeun nyaluyukeun cangkéngna gunting, dina waktos anu sami, hayu gunting éta katingali langkung raos warna.

_MG_5871
_MG_5872

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

IC-45-1; IC-4525T

Ukuranna

4,5 inci, 25 huntu

Bahan

SUS440C Stainless Steel atanapi Disesuaikan

Fitur

Lurus & Tipis Gunting

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali