440C Stailess Steel gunting tukang cukur Set profesional

Pedaran pondok:

Modél : IC-60-5 ; IC-6030T-5
Ukuran : 6,0 inci; 30 Huntu
Fitur: Gunting Rambut Set
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

440C Stailess Steel gunting tukang cukur Set profesional

● Gunting gunting tukang cukur profesional ieu diatur khusus pikeun tukang tata rambut, pemula sareng pangguna bumi. Sétna kalebet gunting lempeng 6 inci sareng 6,0 inci, 30 gunting huntu huntu. Gunting ieu tiasa nyiptakeun sadaya gaya rambut anu anjeun pikahoyong.

● Ngagunakeun bahan stainless steel kualitas luhur, gunting langkung kuat sareng langkung seukeut, sareng gaya motong langkung luhur.

● Lempar Lurus kalayan permukaan anu lemes sareng ujungna anu nonjol moal ngarusak atanapi ngabagi tungtung. Motong lemes cocog pikeun rambut baseuh atanapi garing. Ujung péso digosok rata sareng rata, garis ujungna jelas sareng rata, sareng lamping ujung péso nampilkeun sudut motong anu seukeut, anu tiasa sacara pondok rambut pondok tanpa béak.

● Gunting waos komprehensif nyoko kana desain waos "V", bentuk waos alit sareng jelas, jumlah rambut anu dikaluarkeun sedeng, sareng motong langkung santai sareng lemes.

● Sekrup nyaéta sekrup datar emas klasik kalayan poros sekrup halus. Sekrup datar dicocogkeun sareng konci pangaturan kanggo mempermudah pangaturan ketang gunting.

● cecekelan anu raoseun didesain kalayan ngarujuk kana ergonomika, anu awét sareng henteu capé. Pakem nyoko kana téknik ngukir pola supados tampilan guntingna langkung saé.

_MG_6334
_MG_6337
_MG_6338

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-60-5; IC-6030T-5

Ukuranna

6,0 inci; 30 Huntu

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Gunting motong buuk disetél

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

_MG_6335
_MG_6339
_MG_6340

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali