6,5 inci Piaraan Piaraan Ngiringan Gunting Antler Huntu Gunting Kanggo Anjing

Pedaran pondok:

Modél : AT-6530X
Ukuran : 6,5 inci, 30 huntu
Fitur: Gunting Tipis Piaraan
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

6,5 inci Piaraan Piaraan Ngiringan Gunting Antler Huntu Gunting Kanggo Anjing

● Bentuk gunting ipis ieu unik, sareng bentuk waos dina bentuk "w", urang nyebatna huntu tanduk. Unggal huntu motong dua huntu alit. Motongna gampang pisan, seukeut sareng henteu macét, janten tong hariwang narik rambut sato. Kusabab bentuk huntu khusus, permukaan geser rata sareng rata.

● Gunting ieu 7 inci sareng 30 huntu. Kauntungannana nyaéta laju ngipisan rambut kawilang luhur, sakitar 30-35%. Gunting huntu tanduk ieu didamel tina kualitas luhur Jepang 440C Stainless Steel, digosok rupa, seukeut sareng awét.

● Gunting ipis dianggo pikeun ipis rambut dina jas kandel piaraan. Aranjeunna ngagaduhan agul anu nganggo gigi sareng wilah motong, janten upami dianggo pikeun teukteukan buuk, éta ngan ukur bakal ngaluarkeun sababaraha rambut, ipis rambut, sareng ngajantenkeun rambut langkung alami sareng éndah.

● Desain liang ramo sedeng sareng cocog pikeun lalaki sareng awéwé. Bagian jero cincin lemes sareng moal ngusap ramo. Desain khusus, paling saé pikeun saréréa. Pakem gunting dilengkepan muffler, janten moal aya noise pikeun nyingsieunan piaraan anjeun nalika prosés motong.

AT-6530X-1
AT-6530X-3

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

AT-6530X

Ukuranna

6,5 inci, 30 huntu

Bahan

SUS440C Stainless Steel atanapi Disesuaikan

Fitur

Gunting nipis piaraan nganggo huntu tanduk

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

AT-6530X-5
AT-6530X-4

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali