6 inci Gunting Profesional Set Gunting Set Rambut

Pedaran pondok:

Modél : IC-60G-3; IC-6030TG-3
Ukuran : 6,0 inci; 30 Huntu
Fitur: Gunting Rambut Set
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

6 inci Gunting Profesional Set Gunting Set Rambut

● Set gunting tata rambut profesional cocog pikeun staf salon, juru tata rambut, tukang cukur, sareng kulawarga atanapi rumah tangga masing-masing. Gunting anu didamel tina bahan sadaya-waja, kalayan wilah anu seukeut sareng aman. Ngan lamun sabeulah cukup seukeut pikeun motong jinis rambut anu béda-béda, teu aya pilih-pilih ngeunaan kualitas rambut, sareng tiasa diteukteuk sakahayangna.

● 6.0 inci gunting buuk lempeng, panjangna sedeng, cocog pikeun sadaya jalma. Utamana dipaké pikeun motong rambut jadi rapih, motong rambut tungtung, motong poni sareng gaya anu sanés. Sabeulah condong 15 derajat kuat sareng seukeut, motong lemes, sareng henteu narik rambut. Aya desain kerung unik dina sirah cutter, anu sacara efektif ngirangan beurat sirah cutter, sareng dina waktos anu sami ngirangan résistansi dina prosés motong, ngajantenkeun motong langkung gampang sareng langkung hemat tenaga kerja.

● Gunting 6,0 inci, 30 huntu utamina dianggo pikeun motong rambut, anu tiasa ngajantenkeun rambut ipis sareng lemes sareng raos langkung layered. Gunting waos "V" didamel tina sadaya waja, sabeulahna seukeut sareng henteu nyangkut. Éta dilakukeun ku cara ngambekan sacara terusan ngalangkungan sababaraha prosés sareng tiasa gampang motong rambut.

● Sekrup tinggi anu indah tiasa disaluyukeun sacara manual, anu merenah sareng tiasa dianggo. Kedapna tiasa diluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan sababaraha kelompok jalma.

_MG_6313
_MG_6314
_MG_6317

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-60G-3; IC-6030TG-3

Ukuranna

6,0 inci; 30 Huntu

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Gunting motong rambut nganggo sekrup tinggi

Desain gagang

Pakem ergonomis

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali