7,0 inci Dog Grooming Chunkers Piaraan Tipis Gunting

Pedaran pondok:

Modél : IC-7040TK
Ukuran : 7,0 inci, 540 huntu
Fitur: Piaraan Chunker
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

7,0 inci Dog Grooming Chunkers Piaraan Tipis Gunting

● Ukuran anu sayogi nyaéta 7,0 inci, 40 huntu, 65% ipis. Ieu gunting chunker piaraan bentuk unik didamel tina stainless steel Jepang 440C, cocog pikeun nyiptakeun bentuk mengembang pikeun piaraan.

● Gunting gaduh kakuatan ngegel anu langkung kuat sareng tiasa dianggo pikeun motong rambut sirah Alaska. Pangaruh pemangkasan rambut lemes sareng rambut lanugo langkung alami tibatan potongan biasa, sareng bentukna tilu diménsi, lemes, sareng moal ngantepkeun tanda motong dina permukaan motong.

● Pakemna dirancang numutkeun ergonomics, sareng ngagaduhan cekelan anu raoseun, anu ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nalika motong rambut kanggo piaraan anjeun.

● Gunting didamel tina waja 440C Jepang anu dipilih, kalayan bilah anu seukeut sareng henteu macét. Fitur panggedéna gunting ieu nyaéta aya sababaraha liang dina sabeulah gunting. Aya dua fungsi utama liang ieu: hiji pikeun ngirangan beurat gunting, supados pangguna moal bosen lami; anu sanésna nyaéta ngirangan résistansi hawa, nganggo langkung lancar, sareng motong langkung gampang.

_MG_5982
_MG_5980
_MG_5979

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

IC-7040TK

Ukuranna

7,0 inci, 40 huntu

Bahan

SUS440C Stainless Steel atanapi Disesuaikan

Fitur

Héjo Chunker Piaraan

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Matte polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

_MG_5981
_MG_5977
_MG_5978

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali