Tentang Kami

WILUJENG KA ICOOL

Zhangjiagang Icool pet technology Co., Ltd didirikeun taun 2000, sareng utamina ngahasilkeun gunting dandan piaraan berkualitas tinggi sareng gunting motong rambut. Kami parantos ngamajukeun kamajuan anu hadé dina kualitas gunting propésional kalayan taun pangalaman. Sadaya prosés pembuatan gunting profesional diawasi ku pengrajin anu berpengalaman pikeun ngajaga kasampurnaan, keseragaman sareng standar tinggi produk kualitas. Utamana, ngasah agul ogé kadali kualitas ketat dijamin pinuh.

Produk kami ngekspor ka Éropa, Amérika sareng Asia beulah wétan sareng sacara lega dikenal sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan teras-terasan ngarobah kabutuhan ékonomi sareng sosial.

Merek kami nyaéta ICOOL (hartosna Cina nyaéta "Love Cool") anu didaptarkeun di Jepang, Singapura sareng Cina (Daratan).

about
about-us-1
about-us-2

Kualitas sareng Jasa

"Layanan pangutamana, kualitas munggaran" nyaéta budaya urang, urang gaduh kontrol kualitas profesional sareng tim purna jual. Kami ogé tiasa nyayogikeun jasa OEM & ODM numutkeun kabutuhan anu béda pikeun palanggan sareng ngahasilkeun mérek anjeun nyalira.

about-us-4

Tim QC

Kami salawasna ngagantelkeun penting pisan pikeun kontrol kualitas ti mimiti dugi ka akhir produksi. Unggal produk bakal dipasang pinuh sareng diuji sacara saksama sateuacan dipak.

about-us-5

Tim Saatos-diobral

24 jam dina jasa, Kami nawiskeun istilah jaminan anu sanés pikeun produk anu sanés. Mangga kontak sareng kami pikeun detil.

Naha Pilih Kami

Langkung ti 150 staffs, unggal bulan sakitar 20000 pcs gunting ka dunya. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan urang aktip ngenalkeun rupa-rupa téknologi produksi canggih, sareng teras-terasan ningkatkeun sistem manajemen kualitas, perusahaan nyetél jurusan kontrol kualitas, penjualan sareng pamasaran, produksi, departemén panilitian sareng pamekaran sareng organisasi sanés. Perusahaan ayeuna gaduh 10 staf penjualan anu dididik sareng berpengalaman, 10 insinyur profesional di departemen R&D sareng 8 QC pikeun mastikeun yén unggal produk didamel saluyu sareng standar ICOOL. Perusahaan kami bakal unggal taun ngalatih padamel anyar, sareng ngawangun file latihan karyawan, pikeun mastikeun kualitas produk anu luhur. Dina waktos anu sami perusahaan kuring ogé bakal tetep nyayogikeun sababaraha kasempetan pelatihan pikeun staf, sareng teras-terasan ningkatkeun kualitas karyawan sareng kaparigelan damel, supados ngajamin kualitas produk teras-terasan ningkat.

Staffs
Langkung ti
Unggal sungut
sakitar
pcs gunting
insinyur profésional
QCs