Desain Klasik Piaraan Piaraan Melengkung Gunting Agul Kalayan Biru Sekrup

Pedaran pondok:

Modél : UQ-70C-1
Ukuran : 7,0 inci
Fitur: Gunting Pélengkung Piaraan
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Desain Klasik Piaraan Piaraan Melengkung Gunting Agul Kalayan Biru Sekrup

● Gunting melengkung 7,0 inci ieu dirancang khusus pikeun motong rambut piaraan. Lengkunganna sakitar 30 derajat, janten langkung gampil pikeun anjeun motong rambut ceuli piaraan atanapi bagian-bagian khusus awak anu sanés.

● Agul sareng gagang gunting didamel tina 440C stainless steel, janten langkung awét sareng langkung seukeut tibatan gunting melengkung biasa. Dua wilah gunting tiasa ditempelkeun lengkep, prosés muka sareng nutup lancar, sareng motongna seukeut

● Pakem gunting dina bentuk "A" simétris sareng tiasa dianggo nganggo panangan kénca sareng katuhu. Boh payun sareng tukang gunting tiasa dianggo, tibatan gunting bending luhur sareng gunting bending handap. Cekelan simétris ngamungkinkeun anjeun nyekel gunting kalayan raoseun.

● Sekrup tinggi ngagampangkeun pikeun nyaluyukeun ketatna gunting, sareng sekrup biru presisi tinggi ngajantenkeun gunting langkung tékstur.

● Gunting kami 100% buatan tangan. Aya langkung ti 42 prosés dina prosés produksi sapasang gunting. Kusabab kitu, tina nyiapkeun bahan baku dugi ka bungkus pikeun diekspor, urang mastikeun ngalaksanakeun unggal prosés. Pikeun mastikeun yén unggal pasangan gunting dina panangan palanggan mangrupikeun butik.

UQ-70C-1-2
UQ-70C-1--1
UQ-70C-1-4

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

UQ-70C-1

Ukuranna

7,0 inci

Bahan

SUS440C Stainless Steel atanapi Disesuaikan

Fitur

Gunting melengkung

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

UQ-70C-1-3
UQ-70C-1-5
UQ-70C-1-6

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali