Palapis warna Gunting Pelengkung Gunting Pangantenan Piaraan

Pedaran pondok:

Modél : IC-65C
Ukuran : 6,5 inci
Fitur: Gunting Pélengkung Piaraan
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Hideung, Beureum, Blue, Green, Gold, Pink


Detil Produk

Tanda Produk

Palapis warna Gunting Pelengkung Gunting Pangantenan Piaraan

● Ieu salah sahiji gunting melengkung 6,5 inci terlaris. Gunting anu didamel ku agul stainless steel SUS440C sareng cecekelan aluminium luar angkasa. Aya genep gagang warna pikeun anjeun milih: hideung, beureum, héjo, biru, emas sareng pink. Bend tina gunting nyaéta 30 derajat, janten cocog pikeun motong radian, sapertos sungut, sirah, pinggul, sareng sajabana.

● Gunting bilah didamel tina 440C stainless steel diimpor ti Jepang sareng dilas tina profil Jepang. Garis motong guntingna rata, sareng bilahna rata, seukeut sareng awét. Pedalaman gunting sabeulah nyaéta saé sareng seragam, ngirangan gesekan sareng motong gampang.

● Bagian gagangna didamel tina alumunium luar angkasa, anu langkung énténg sareng moal bosen saatos dianggo jangka panjang. Pakem ergonomis tiasa ngajantenkeun gunting langkung hemat tenaga kerja dina prosés pamakean, sacara efektif nyingkahan wabah panyakit gaw anu ngadadak. Pakemna ngadopsi desain kuku dua-buntut, simétris dibengkokkeun sareng potong bentuk "A", cocog pikeun leungeun kénca sareng katuhu. Duanana forehand sareng backhand tiasa dianggo pikeun ngahontal pangaruh multi-tujuan. Janten hemat biaya.

● Asesoris gunting - Unggal pasangan gunting disertakeun nganggo lawon beberesih gunting sareng régulator sekrup. Detil anu dikamanusian ku anjeun hoyong, kami parantos merhatoskeun pikeun anjeun.

_MG_5909
_MG_5910
_MG_5911

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

IC-65C

Ukuranna

6,5 inci

Bahan

SUS440C Stainless Steel atanapi Disesuaikan

Fitur

Gunting melengkung

Beungeut tréatment

Spasi Aluminium Pakem

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

_MG_5912
_MG_5913

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali