Anjing pangantenan Titanium Palapis Tipis Gunting Chunkers Piaraan

Pedaran pondok:

Modél : UF2-7018T
Ukuran : 7,0 inci, 18 huntu
Fitur: Piaraan Chunker
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak , Hideung


Detil Produk

Tanda Produk

Anjing pangantenan Titanium Palapis Tipis Gunting Chunkers Piaraan

● Ieu gunting dandan piaraan anu dirancang pikeun panangan katuhu. Cocog pikeun motong gancang tina rambut beurat pikeun piaraan. Chunkers dipaké pikeun ngarengsekeun atanapi tékstur cut, idéal pikeun ngalangkungan naon waé gunting kanggo ngaleungitkeun gunting.

● Ukuran anu sayogi ieu 7,0 inci kalayan 18 huntu, 65% ipis. Panjangna sedeng, cocog pikeun kaseueuran jalma. Warnana pérak sareng dilapis titanium hideung. Upami anjeun peryogi warna atanapi ukuran sanés, kami ogé tiasa ngaropea pikeun anjeun. Anjeun tiasa nyayogikeun logo anjeun, kami bakal nyitak logo anjeun dina gunting gratis.

● Gunting didamel tina 440c stainless steel, sareng karasa tina waja na sakitar 62 derajat, anu awét. Béda sareng gunting piaraan sanés dina pasaran, gunting dandan piaraan urang didamel tina tékstur stainless steel lemes, anu tiasa ngirangan rambut anu berantakan, sabab rambutna moal kabawa antara agul-agul. Gunting dandan piaraan aman sareng gampang dianggo pikeun anjing, ucing, jsb.

● Biasana kami nyayogikeun anjeun sampel gratis kanggo 1-2 PCS (Kecuali kustomisasi), biaya pengiriman kedah ditagihkeun. Pikeun gunting nilai luhur, kami bakal ngeusi batre biaya sampel anu saluyu sareng ngirangan biaya sampel tina urutan massal salajengna.

UF2-7018T-01
UF2-7018T-02
DSC_1557

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

UF2-7018T

Ukuranna

7.0 inci, 18 huntu

Bahan

SUS440C Stainless Steel atanapi Disesuaikan

Fitur

Piaraan Chunker

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Titanium palapis / Eunteung polishing / Matte polishing

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

UF4-7018T-2
UF2-7018T-2
UF4-7018T-1
UF2-7018T
UF4-7018T-3
UF2-7018T-3

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali