FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

Kami pabrik manufaktur gunting Rambut & Piaraan. Perusahaan urang didirikeun taun 2000 sareng gaduh langkung ti 15 taun pangalaman dina produksi gunting.

Naha anjeun nyayogikeun uji coba sampel? Naha mayar gratis atanapi tambahan?

Biasana kami nyayogikeun anjeun sampel gratis kanggo 1-2 PCS (Kecuali kustomisasi), biaya pengiriman kedah ditagihkeun. Pikeun gunting nilai luhur, kami bakal ngeusi batre biaya sampel anu saluyu sareng ngirangan biaya sampel tina urutan massal salajengna.

Bahan naon anu anjeun anggo pikeun gunting?

Umumna kami nganggo bahan asli Jepang 440C sareng waja 9CR13 domestik pikeun gunting stilistis kualitas luhur, sareng ngadamel gunting rambut ultimated nganggo Japanese VG10. Langkung seueur deui, steels domestik 6CR13 sareng 4CR13 dianggo pikeun gunting murid ékonomi. 

Dupi abdi tiasa ngarobih mesen gunting kuring?

Leres. Aya ampir 150 gaya gagang anu béda sareng puluhan gaya agul kanggo pilihan anjeun. Anjeun tiasa ngagabungkeun gagang karesep anjeun sareng bilah pikeun ngadamel gunting rambut unik anjeun.

Langkung seueur deui, sabeulahna dipotong kawat sareng dilas kana gagangna, janten anjeun tiasa ngirim sampel gunting asli anjeun atanapi ngirimkeun kuring gambar desain pikeun produksi gunting anjeun.

Dupi abdi tiasa nyetak logo mérek kuring dina produk sareng kasus?

Leres, kami tiasa ngalakukeun ieu pikeun anjeun.

Dupi anjeun ngagaduhan MOQ?

MOQ gumantung kana produk anu anjeun peryogikeun. Upami gaya anu anjeun badé mesen sayogi dina stok, jumlah pesanan minimum tiasa janten 1pc. Upami teu aya saham, urang tiasa negosiasi jumlah minimum order.

Naon waktos pangiriman kami?

Pikeun gaya dina stok, kami bakal nganteurkeun aranjeunna dina waktos 5 dinten saatos mayar.
Pikeun gaya khusus, kami bakal ngintunkeun barang dina 45-60 dinten saatos mayar.