Kinerja motong anu saé Gunting Tipis Rambut Ku Screw Inten Biru

Pedaran pondok:

Modél : IC-5527TG
Ukuran : 5,5 inci, 27 Huntu
Pitur: Gunting Palipisan Rambut
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja motong anu saé Gunting Tipis Rambut Ku Screw Inten Biru

● Ieu gunting rambut ipis anu dianggo dina tukang cukur atanapi salon rambut. Huntu dina bentuk tanduk. 5,5 inci, 27 huntu, laju ngaluarkeun rambut 25-30%.

● Gunting buatan tangan ku pengrajin lami anu berpengalaman, nganggo waja 440c, kualitas indah, seukeut sareng awét. Cocog sareng juru tata rambut profesional.

● Baja gunting ngagaduhan kekerasan anu tinggi sareng nganut téknologi las sub-forging Jepang, sareng gagang sareng sabeulah dipalsuan nyalira. Sisi jero sabeulah sacara seragam didamel ku coét cai otomatis pinuh pikeun mastikeun yén kandelna sabeulahna saluyu. Dina waktos anu sasarengan, konsistensi permukaan kontak tina rel panduan batin dipastikeun pikeun mastikeun rasa nyaman sareng stabilitas nalika panggunaan gunting.

● Huntu prosés pemotongan propésional, huntu henteu kunanaon, pangaruh motong lemes, henteu aya kesan. Éta cocog pikeun motong rambut lalaki sareng awéwé, diteukteuk seukeut sareng henteu gampang sesar.

● Gunting nganggo sekrup presisi CNC, kalayan presisi anu saé sareng henteu gampang dilonggarkeun, mastikeun pemotongan lancar. Entong nyaluyukeun ketang gunting sakahayangna. Sekrup teuing leueur atanapi ketat bakal mangaruhan panutupan sareng ketahanan tina dua wilah.

_MG_5780
_MG_5785
_MG_5781

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-5527TG

Ukuranna

5,5 inci, 27 Huntu

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Gunting ngipisan rambut ku huntu tanduk

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali