Gunting Tukang Cukur Rambut Dilapis Emas Gunting Rambut Profesional Set

Pedaran pondok:

Modél : IC-60-3; IC-6030T-3
Ukuran : 6,0 inci; 30 Huntu
Fitur: Gunting Rambut Set
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Emas


Detil Produk

Tanda Produk

Gunting Tukang Cukur Rambut Dilapis Emas Gunting Rambut Profesional Set

● Gunting gunting tukang cukur profesional ieu diatur khusus pikeun tukang tata rambut, pemula sareng pangguna bumi. Sétna kalebet gunting lempeng 6 inci sareng 6,0 inci, 30 gunting huntu huntu.

● Gunting anu didamel tina 440C stainless steel pikeun mastikeun gunting awét. Beungeut gunting ngadopsi téknologi alloy titanium plating vakum, sareng gunting dilapis ku lapisan emas, anu ngajantenkeun tampilan guntingna katingali matak herang pisan. Dina kaayaan vakum, titanium sareng unsur-unsur logam sanésna listrik kana warna anu dipikahoyong dina babandingan anu béda. Ku alatan éta, babandingan kontrol kritis pisan.

● Sabeulah éta buatan tangan ku pengrajin lami anu gaduh pangalaman, garis sabeulah na lemes, seukeut sareng awét. Gunting anu saé meryogikeun ujung motong anu seragam sareng lemes, kalayan bentukna cekung antara sabeulah anu ngalir sareng sabeulah statis, sahingga ujung motong sok dihubungi dina ujung motong. Ngan ukur garisna seragam sareng lemes tiasa dua wilah seukeut dipotong lancar.

● gunting waos didesain janten huntu anu henteu nyirian, anu merenah pikeun rambut ipis, sareng moal ngantepkeun tanda motong, sahingga bentukna sacara umum katingali langkung alami sareng lemes.

_MG_6292
_MG_6291
_MG_6293

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-60-3; IC-6030T-3

Ukuranna

6,0 inci; 30 Huntu

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Motong buuk & gunting ipis

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Lapisan titanium

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

_MG_6295
_MG_6298
_MG_6299

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali