Palapis Emas Sapi Piaraan Anjing Grooming Gunting motong Gunting

Pedaran pondok:

Modél : TZG-725
Ukuran : 7,25 inci
Fitur: Gunting lurus Piaraan
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Emas; Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Palapis Emas Sapi Piaraan Anjing Grooming Gunting motong Gunting

● Ieu potongan dandan piaraan profesional 7 inci lempeng, sayogi dina pérak sareng emas-dilapis. Gunting ieu cocog pikeun pemula dandan piaraan, dandan piaraan profesional, sareng anu ngukur rambut piaraanna di bumi. Lempar Gunting cocog pikeun gunting umum-tujuan. Gunting motong lempeng 6 dugi 7,5 inci cocog pikeun anakan anjing alit sapertos Shih Tzus.

● gunting urang didamel tina 440 stainless steel, kalayan motong anu seukeut sareng umur jasa anu panjang. Ngajamin atos luhur, gunting tiasa digiling 20 kali, tiasa dianggo salami 3-5 taun. Gunting kami kokoh sareng awét, karasa rockwell nyaéta 59-61HRC. Beureum gunting urang digosok kalayan cerah, utamina permukaan guntingna dilapis emas, anu katingalina langkung pikaresepeun ku panon. Sudut sabeulah anu unik, teu karasa, sareng perawatan permukaan pikeun ngajantenkeun gunting langkung seukeut, langkung pas sareng nyandak kanikmatan visual.

● Babandingan agul kana gagang gunting ieu khusus dirancang pikeun motong rambut anu rupa. Kami ngumpulkeun sajumlah ageung data ékspérimén sareng ngadamel perhitungan tepat dina lébar sabeulah atos waja pikeun mastikeun stabilitas gunting. Salila prosés heureut, kakuatan super gunting tiasa jelas ditingali, sareng kolega Anjeun ngarasa nyaman.

TZG-725--1
TZG-725--2
TZG-725--5

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

TZG-725

Ukuranna

7,25 inci

Bahan

SUS440C Stainless Steel atanapi Disesuaikan

Fitur

Gunting Lempeng Piaraan

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

TZG-725-1
TZG-125-2
TZG-125-3

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali