Gunting Tukang Cukur Ukir Emas Gunting Guntingan Set

Pedaran pondok:

Modél : IC-60G-9; IC-6040TG
Ukuran : 6,0 inci; 40 Huntu
Fitur: Gunting Rambut Set
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Emas


Detil Produk

Tanda Produk

Gunting Tukang Cukur Ukir Emas Gunting Guntingan Set

● sensasi shearing jeung daya tahan gumantung kana baja alus. Kami nganggo stainless steel 440C tiis-dilebur kualitas luhur, nyaluyukeun kalenturan tina waja ngalangkungan perlakuan suhu luhur sareng handap, ningkatkeun karasa gunting, warna anu saé, sareng raoseun anu raoseun. Résistansi komprési anu kuat sareng langkung awét. Beungeut gunting diukir ku pola sareng dilapis vakum, anu ngajantenkeun tampilan guntingna katingal pisan mewah sareng luhur, nyorot kana rasa pribadi.

● 6.0 inci motong lempeng sareng gunting non-nyirian 6 inci, 40-huntu disetél, anjeun tiasa nyiptakeun bentuk anu anjeun pikahoyong.

● Sekrup emas ditapis ku permata beureum, desain unik, nunjukkeun rasa pribadi sareng nyegerkeun. Bantalan presisi anu dikembangkeun khusus tiasa ngonci ketat dua wilah. Dina waktos anu sasarengan, muka sareng nutup gunting langkung lemes sareng 10 kali langkung awét.

● Pakem ngawangun tilu diménsi sareng desain kuku buntut terpadu mastikeun yén kuku buntut na moal murag sareng ngajantenkeun motong langkung kuat. Numutkeun desain ergonomis, agul obah condong dina 20 derajat, sareng posisi anu dicekel ku ramo indéks sareng jari tengah sabeulah statis didesain janten cembung sareng condong ka handap dina 25 derajat.

gold (2)
gold (3)
gold (4)

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-60G-9; IC-6040TG

Ukuranna

6,0 inci; 40 Huntu

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Gunting Tukang Cukur Ukir Emas

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

gold (5)
gold (6)
gold (1)

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali