Motong Rambut Gunting Gunting Gunting Rambut Set

Pedaran pondok:

Modél : IC-60G-2; IC-6030TG-2
Ukuran : 6,0 inci; 30 Huntu
Fitur: Gunting Rambut Set
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Motong Rambut Gunting Gunting Gunting Rambut Set

● set gunting ieu didamel tina 440C stainless steel alus teuing. Gampang motong rambut, rapih sareng henteu macét.

● Geser lempeng cocog pikeun perbaikan anu intensif, boh lalaki boh awéwé gaduh rambut panjang sareng rambut pondok. Sabeulahna seukeut sareng tahan tahan. Sabeulahna nyiptakeun penampilan ngawangun pedang, janten gunting langkung tékstur.

● Huntu ngawangun V anu seukeut gaduh tip motong anu jelas sareng moal narik rambutna. Guntingan huntu ieu cocog pikeun rambut ipis sareng tiasa gampang ngendalikeun jumlah panyabutan rambut. Éta muka sareng nutup sacara alami sareng motong seukeut. Mangrupikeun sapasang gunting anu saé pikeun tukang ngaping.

● Sekrup ngadopsi kacang anu tiasa diatur sacara manual khusus, anu merenah pikeun nyaluyukeun kedap gunting. Sekrup gaduh presisi anu saé sareng ngajaga lemes sareng stabilitas gerakan gunting.

● Pakemna ngadopsi téknologi desain tékstur skala naga unik, sareng penampilan na modis sareng dominan. Dina waktos anu sasarengan, gagangna cocog sareng ros-rosan jariji, janten moal capé saatos lami. Kalayan ring jari silikon lemes, éta tiasa dianggo sacara bébas henteu paduli kandel ramo, sareng panangan karaosna raoseun sareng raoseun.

_MG_6301
_MG_6304
_MG_6305

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-60G-2; IC-6030TG-2

Ukuranna

6,0 inci; 30 Huntu

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Gunting motong rambut

Desain gagang

Ukiran gagang ku timbangan naga

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali