Gunting Rambut Nyetél Nyukur Rambut Gunting Ipis

Pedaran pondok:

Modél : IC-55G-1; IC-5530TG
Ukuran : 5,5 inci; 30 Huntu
Fitur: Gunting Rambut Set
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Gunting Rambut Nyetél Nyukur Rambut Gunting Ipis

● Gunting motong lempeng 6,0 inci cocog pikeun bérés. Hal ieu sering dianggo pikeun nyiptakeun sirah bob sareng sirah Sassoon. Entong dianggo pikeun teukteukan buuk ageung. Agul lempeng gaduh karasa luhur, seukeutna alus, durability sareng motong lemes.

● 6.0 inci, gunting 30-huntu, panyabutan rambut sakitar 20%. Éta cocog pikeun ngarengsekeun potongan rambut sareng nyiptakeun lapisan.

● Pakem gunting dilengkepan muffler karét, anu sacara efektif tiasa nyangga nalika motong, supados damelna jempé. Pastikeun yén teu aya noise ka juru tata rambut. Bilah gunting waos nyaéta huntu ngawangun "V", huntu leutik sareng seukeut, henteu gampang macét, sareng henteu gampang narik rambut.

● cecekelan ngadopsi cecekelan 3D tilu diménsi, anu matak ngamudahkeun pikeun nangkep gaya motong sareng ngaraos langkung raoseun. Ngurangan panggunaan gunting anu berkepanjangan pikeun ngarusak pigeulang, taktak sareng beuheung.

● Sekrup anu presisi tinggi ngajantenkeun dua wilah gunting pageuh dipasang, sareng sekrup tinggi langkung awét sareng merenah pikeun sacara manual nyetél kedap gunting. Sekrup kedah diluyukeun kana posisi anu pas, henteu leueur teuing atanapi teuing ketang, supados henteu nimbulkeun karusakan dina gunting.

_MG_5709
_MG_5705
_MG_5704

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-55G-1; IC-5530TG

Ukuranna

5,5 inci; 30 Huntu

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Gunting motong rambut nganggo sekrup tinggi

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

_MG_5706
_MG_5708

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali