Panas Ngajual Gunting Rambut Diatur Kalayan Pakem Ukiran

Pedaran pondok:

Modél : IC-60-4 ; IC-6030T-4
Ukuran : 6,0 inci; 30 Huntu
Fitur: Gunting Rambut Set
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Panas Ngajual Gunting Rambut Diatur Kalayan Pakem Ukiran

● Gunting ICOOL ngudag karajinan anu tliti sareng teraskeun ningkatkeun. Digosok ku tangan, dirancang sacara saksama unggal gunting. Unggal potongan gunting parantos diuji kusabab karasa, sareng bakal ngalebetkeun prosés salajengna saatos uji coba mumpuni. Pastikeun yén gunting dina leungeun konsumén gembleng.

● Gunting propésional ieu kalebet gunting lempeng 6,0 inci sareng 6 inci, 30 gunting ipis huntu. Gunting gunting tukang cukur propésional didamel tina 440c stainless steel, nyiptakeun gunting kualitas luhur, awét sareng seukeut. Masihan anjeun pangalaman motong rambut anu saé.

● Penampilan gunting saderhana sareng anggun, gaya sareng geulis. Beulah wilah gunting digosok sareng dicocogkeun sareng gagang pola-ukiran, anu mangrupikeun kanikmatan visual sareng lincah.

● Gunting sareng cut lempeng cocog pikeun ngarengsekeun rambut, nyiptakeun sirah Sassoon, sirah Bobo sareng pagawean buuk awéwé anu sanés. Éta ogé cocog pikeun motong tina poni sareng struktur kontur.

● Gunting waos cocog pikeun rambut ipis jalma anu seueur rambut. Éta moal narik rambut dina sudut mana waé nalika ngalakukeun tarikan, sareng motong permukaan henteu aya tilas sareng fungsi lemes.

_MG_5769
_MG_5772

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-60-4; IC-6030T-4

Ukuranna

6,0 inci; 30 Huntu

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Gunting Rambut Diatur Kalayan Pakem Ukiran

Desain gagang

Pakem ergonomis

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

_MG_5771
_MG_5770

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali