Janpan 440C Gunting Tukang Cukur Rambut Socioanl Gunting Rambut Set

Pedaran pondok:

Modél : IC-60G-1; IC-6030TG-1
Ukuran : 6,0 inci; 30 Huntu
Fitur: Gunting Rambut Set
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Janpan 440C Gunting Tukang Cukur Rambut Socioanl Gunting Rambut Set

● Tingkat gunting gumantung kana ukuran anu ageung dina kagunaan anu saé. Agul-agul gunting éta digiling ku master anu ngalaman pikeun mastikeun yén anjeun neukteuk kalayan langkung épéktip. Kami ngalakukeun éta ku haté, sareng nyiptakeun unggal detil ku cara tangan.

● set gunting ieu didamel tina awét tahan karat 440C, motong lancar sareng seukeut. Ngandung gunting tata rambut lempeng 6,0 inci sareng 6,0 inci, 30 gunting huntu. Pinuh fungsina, anjeun pantes ngagaleuh.

● Gunting lempeng 6,0 inci gaduh agul ngawangun pedang. Garis sabeulah ngagaduhan lekukan, anu tiasa disebat gunting komprehensif. Éta cocog pikeun motong lapisan, motong garis sareng motong potongan rambut ageung. Éta ogé cocog pikeun pangobatan tekstur rambut.

● 6.0 inci, 30 gunting huntu, desain huntu "V" bentukna, laju ngipisan rambut 25-30%. Desain singget, muka sareng nutup alam, motong anu tiasa dibalikkeun sareng motong payun.

● Pakem anu melengkung ngamungkinkeun unggal ramo tiasa dianggo sacara mandiri, sareng maénkeun peran ramo sacara langkung bébas, ngajantenkeun tata rambut janten pikaresepeun, sareng janten capé pikeun nahan gunting pikeun waktos anu lami.

● Sekrup ngadopsi kacang anu tiasa diatur sacara manual khusus, anu merenah pikeun nyaluyukeun kedap gunting.

_MG_6324
_MG_6320
_MG_6321

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-60G-1; IC-6030TG-1

Ukuranna

6,0 inci; 30 Huntu

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Gunting motong rambut nganggo sekrup tinggi

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

_MG_6330
_MG_6325
_MG_6328

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali