Gunting Tukang Rambut Leungeun & Katuhu Gunting Tukang Cukur

Pedaran pondok:

Modél : IC-55
Ukuran : 5,5 inci
Fitur: Gunting Gunting Rambut
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Gunting Tukang Rambut Leungeun & Katuhu Gunting Tukang Cukur

● Gunting guntingan rambut khusus 5,5 inci khususna dirancang pikeun tukang kecantikan profesional. Kami nyandak tinu tangan katuhu sareng kénca kana tinimbangan dina waktos anu sami, janten kami ngararancang gunting kénca sareng belah katuhu masing-masing.

● Gunting anu didamel tina stainless steel kualitas luhur, sareng karasa Rockwell tina waja na ngahontal 61HRC. Potongan rambut propésional didamel tina stainless steel kualitas luhur awét sareng seukeut. 100% buatan tangan, pangerjaan anu taliti, mangrupikeun perwujudan kualitas luhur. Khususna, cara ngempelkeun gabungan diadopsi pikeun ngadamel gunting langkung kuat sareng langkung awét.

● Gunting motong gunting lempeng utamina dianggo pikeun nyukuran rapih rambut, motong poni, sareng motong tungtung rambut. Ujung guntingna dibengkokkeun, anu ningkatkeun kakuatan nyetir sareng ngajantenkeun gampang ngadamel gaya rambut bertekstur.

● Gunting jenis ieu ngagaduhan sabeulah sempit sareng ujung ipis, anu merenah pikeun metik rambut. Kalayan desain gagang 3D satengah tangan, gunting muka sareng nutup lancar sareng motong kalayan gampang. Gunting leutik beuratna sareng raoseun dina panangan. Komo upami dianggo lami, aranjeunna moal ngabeulitkeun pigeulang.

_MG_7911
_MG_5793
_MG_5792

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-55

Ukuranna

5,5 inci

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Gunting Tukang Cukur Tangan Katuhu & Kénca

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali