Gunting Tukang Cukur Desain Anyar sareng Gigi Antler

Pedaran pondok:

Modél : IC-6023T
Ukuran : 6,0 inci, 23 Huntu
Pitur: Gunting Palipisan Rambut
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Gunting Tukang Cukur Desain Anyar sareng Gigi Antler

● Desain gunting ieu saderhana sareng elegan, kalayan karajinan unik, sareng huntu diteukteuk tanpa tilas. Jenis gunting ieu ngagaduhan desain saderhana sareng karajinan unik. Huntu ageung sareng jarang tiasa diteukteuk tanpa tilas. 6 inci, 23 huntu, laju ngaluarkeun rambut sakitar 20-25%.

● Jenis gunting ieu tiasa sacara gampil nungkulan panyabutan rambut anu teras-terasan sareng nyiptakeun pangaruh anu lancar. Potongan gambar langkung lemes, cocog pikeun pamrosésan motong rupa. Cocog sareng pangaluyuan minor tina gaya tekstur budak awéwé sareng gaya rambut budak lalaki.

● Rambut pondok anu diteukteukan pikeun lalaki tiasa dianggo tibatan potongan datar atanapi dorongan listrik. Pangaruh anu dikirangan alami sareng lemes, sareng efisiensi damelna luhur. Gaya rambut panjang pikeun awéwé peryogi raos anu kuat tina tékstur, anu tiasa dianggo pikeun nyaluyukeun sareng motong rambut atanapi tungtung na. Éta ogé tiasa dianggo sateuacan perm pikeun rambut panjang, utamina pikeun ngagulung anu seueur rambut sareng hoyong lemes. Éta tiasa nyiptakeun rasa nahan diri sareng kakosongan anu kuat, anu tiasa ngajantenkeun pangaruh perm langkung hadé.

● Upami anjeun penata rambut anu saé, atanapi anjeun resep alat kualitas anu hadé, gunting gigi ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anjeun.

_MG_6352
1594446733(1)
_MG_6353

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-6023T

Ukuranna

6,0 inci, 23 Huntu

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Gunting ngipisan rambut

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

gold (5)
gold (6)
gold (1)

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali