Warta

  • The difference between pet teeth scissors and flat scissors.

    Bédana gunting huntu piaraan sareng gunting datar.

    Dina sagala rupa salon rambut, gunting huntu sareng gunting datar biasa dianggo ku juru tata rambut. Nyatana, urang tiasa mésér gunting dental sareng gunting datar nyalira. Urang tiasa ngurus poni ku nyalira dina waktos biasa. Urang henteu kedah sering ka toko tukang cukur pikeun ...
    Maca deui
  • 2 minutes for you to quickly understand the characteristics of pet scissors

    2 menit kanggo anjeun gancang ngartos ciri gunting piaraan

    Gunting ngetik gunting langsung: juru rias piaraan anu hadé, kanyataanna, gunting langsung tiasa ngalengkepan sadaya padamelan kaéndahan piaraan, gunting langsung mangrupikeun juru rias, janten penting pisan milih gunting langsung anu dicekel ku tangan. Bending gunting: éta dipaké pikeun motong sirah ...
    Maca deui
  • How to use pet beauty scissors

    Kumaha ngagunakeun gunting kageulisan piaraan

    Ayeuna jalma dina kahirupan langkung resep ngajaga piaraan. Upami éta anjing, urang kedah motong rambut piaraan. Gunting piaraan parantos janten alat anu peryogi pisan. Ieu di handap ngajelaskeun panggunaan gunting piaraan sareng mérek. Alat / bahan baku gunting langsung Bending gunting gunting gigi Metho ...
    Maca deui
  • The Rise of Pet Grooming

    Kebangkitan Grooming Piaraan

    Ayeuna, seuseueurna jalma ngajaga ingon-ingon salaku kulawarga sareng rerencangan, janten kumaha cara ngajantenkeun langkung saé janten patarosan pikeun jalma-jalma ieu. Munculna dandan piaraan ngan nyugemakeun konsép éstétika seueur jalma pikeun ingon-ingonna sorangan. Nanging, dandan piaraan langkung ti ngan saukur mandi sareng ...
    Maca deui
  • The dog do other than to their Haircut expensive

    Anjing lakukeun sanés pikeun Potong rambut aranjeunna mahal

    "Anjing lakukeun sanés pikeun Potong rambut aranjeunna mahal." Kamari, kerah bodas Optik Lembah Miss bel kanggo mayar kageulisan 130 yuan, kanggo anjingna pruning modél énggal. Numutkeun ka miss Chung, anjing kulawargana dina usum panas tilu bulan, mandi, cukur, motong ...
    Maca deui
  • Daily maintenance and adjustment of scissors

    Pangropéa sapopoé sareng pangaturan gunting

    Salami gunting kedah diberesihan saatos dianggo, éta tiasa diusap ku katun nyerep, lawon gunting, sareng sajabana, sahingga seukeutna gunting tiasa gancang disimpen deui. Nganggo gunting kanggo waktos anu lami bakal nyababkeun gunting janten panas teuing, ngirangan kaku, ...
    Maca deui