2 menit kanggo anjeun gancang ngartos ciri gunting piaraan

Jenis gunting

Gunting langsung: juru rias piaraan anu hadé, kanyataanna, gunting langsung tiasa ngalengkepan sadaya padamelan kaéndahan ingon-ingon, nyukur langsung mangrupikeun juru kecantikan, janten penting pisan pikeun milih gunting langsung anu dicekel ku tangan.

Bending gunting: éta dipaké pikeun motong sirah piaraan. Pamakean gunana gunting bending tiasa ningkatkeun kagancangan motong langkung gancang tibatan langsung langsung. Mangrupikeun "artefak" pikeun ngahémat waktos nalika toko piaraan sibuk ku kaéndahan.

Gunting waos: biasana dianggo pikeun ngipisan rambut, biasa dianggo pikeun nyukuran anjing Pomeranian, alis Schnauzer, gunting waos henteu biasa dianggo, tapi ogé sapasang gunting kanggo tukang ngaping piaraan.

Gunting umum nyaéta 6 inci, 6,5 inci, 7 inci, 7,5 inci, 8 inci, numutkeun ukuran tangan.

Seueur ahli kecantikan anu ngagaduhan masalah:

Naon bedana gunting ingon-ingon sareng gunting tata rambut?

1. Pori-pori manusa ngan ukur naékkeun hiji rambut, tapi kaseueuran anjing naék 3-7 rambut dina hiji liang. Sacara relatif nyarios, rambut anjing langkung lemes tibatan rambut manusa, sareng rambut atanapi serat anu lemes langkung sesah pikeun dipotong tibatan rambut sareng serat anu langkung kandel.

2. Bagikeun ku sabeulah. Agul gunting piaraan bakal langkung sapertos gunting rata pikeun jalma, sabab sarat pikeun motong piaraan bakal langkung luhur tibatan jalma, sareng presisi na bakal langkung luhur, upami buuk anjing éta langkung ipis tibatan jalma, sareng éta gampang motong rambut teras-terasan.

3. Éta gumantung kana padamelanana. Kelas gunting anu luhur sareng handap biasana gumantung kana padamelanana henteu kunanaon. Pikeun niténan padamelanana, salah sahiji nyaéta ningali naha garis ujung batinna (nyaéta lampu bodas dina jero ujung péso, anu mangrupikeun jalur jalur kontak tina dua sisi péso gunting) anu rata sareng rata. Anjeun tiasa muka gunting teras nutup éta hipu kanggo ngaraos guntingna rata.

4. Coba leungeun anjeun. Tangtosna, upami gunting éta cocog sareng standar di luhur, moal aya masalah anu ageung ku rasana panangan aranjeunna, tapi kualitas unggal pasangan gunting henteu tiasa dijamin sampurna. Henteu janten masalah naha aya masalah kualitasna, perlu raoseun nalika ngagunakeunana, kusabab aya béda bentuk sareng kandel tiap ramo masing-masing, sareng bakal aya béda-béda anu béda dina rasana panangan unggal jalma kalayan sapasang gunting anu sami, Kami hoyong mastikeun yén urang raoseun nalika kami nganggo. Tapi nalika anjeun nyobian parasaan, anjeun kedah merhatoskeun kanyataan yén anjeun kedah muka sareng nutup éta kalayan lembut, sabab gancangna gancang, anu bakal nyababkeun gunting kosong sareng nyababkeun karusakan hébat dina ujung gunting énggal.

5. Ukuranana ogé tiasa dibédakeun. Penata rambut umumna antara 4 inci dugi ka 6 inci, sedengkeun gunting piaraan dibasajankeun 7.0 inci dugi ka 9.0 inci. Kaseueuranana 7,5-8.0 inci, janten aranjeunna dibagi 7 inci. Kaseueuran huntu diteukteuk ku péso ipis kalayan langkung ti 40 huntu ngawangun V, anu langkung seragam sareng taliti.

Pangropéa sapopoé pikeun gunting piaraan

Gunting piaraan profesional langkung canggih tibatan gunting manusa biasa. Dina raraga mastikeun sareng manjangkeun umur jasa, pangropéa sadidinten anu leres tur wajar penting. Nyatana, éta ogé saderhana pisan. Nalika juru rias ngabéréskeun tata rambut atanapi bérés siang, usap guntingna bersih sareng kulit kulit, suntik sakedik minyak pelincir kana celah antawis sekrup anu nyetél gunting, usap lapisan pilem minyak di ujung motong nganggo pena minyak anu cocog terus simpen dina wadah atanapi kotak alat anu bersih, garing sareng berventilasi. Ati-ati henteu nabrak gunting. Sareng laun ngembangkeun kabiasaan anu saé ieu.

Catetan: ngusap gunting nyaéta ngaleupaskeun noda cai sareng zat kimia sanésna dina ujung motong nalika motong rambut, supados henteu ngorosi ujung motong. Henteu paduli kumaha saé bahanna, gunting bakal korosi. Minyak sering disuntik dina sela gunting nyaluyukeun sekrup pikeun mastikeun tegangan lemes gunting, upami éta bakal mangaruhan akurasi gunting kendor gunting, sareng pangaturan kendur gunting mangrupikeun konci pikeun mangaruhan kahirupan gunting.

Saatos nyarios seueur, naha anjeun ngartos gunting anjeun, tapi kumaha milih éta

1. Pilih gunting ku ujung ujung motong, diaméterna cangkéng ngaréngkol sareng titik kontak dina garis lempeng. Upami titik kontak tina gunting caket kana liang ramo cingir, jempol teu tiasa gerak fleksibel, anu bakal ngahalangan pruning.

2. Pakem Jempol Kaéndahan Jari sareng jari manis kedah 90 derajat sareng gampang dibuka.

3. Giliran pikeun nangkep dua rorongkong pikeun ningali naha éta fleksibel.

4. Pinggang kedah di tengah awak. Tempatkeun gunting sacara horisontal pikeun ningali naha sekrup nangtung kana cangkéng.

5. Tingali lempeng dina ujungna sacara horisontal pikeun ningali naha Jiao Bing lempeng.


Waktos Post: Jul-05-2021