Piaraan Piaraan Gunting Lurus Gunting Anjing

Pedaran pondok:

Modél : FS-70; FS-75
Ukuran : 7,0 inci ; 7.5 inci
Fitur: Gunting lurus Piaraan
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Piaraan Piaraan Gunting Lurus Gunting Anjing

● Sayogi dina 7,0 inci sareng inci ". Hardness Rockwell tina 59-61HRC. Gunting ieu panjangna sedeng sareng cocog pikeun kaseueuran jalma. Desain gagang ergonomis ngajantenkeun langkung raoseun dianggo.

● gunting kami kalayan wilah kualitas luhur anu didamel tina 440C stainless steel. Bahan ieu cekap awét pikeun gampang sisir sareng gampang dijaga seukeut. Paduli ketebalan sareng panjang rambut, éta tiasa diteukteuk tanpa ditarik. Janten pastikeun éta henteu bahaya teuing pikeun dianggo sareng piaraan anjeun.

● Gunting dandan piaraan lurus nyaéta gunting dandan paling umum, sareng éta serbaguna pisan. Éta tiasa dianggo pikeun motong paling rambut piaraan sareng sayogi dina sababaraha ukuran. Gunting anu langkung ageung langkung cocog pikeun anjing ageung. Salaku tambahan pikeun dandan umum, jenis gunting ieu cocog pisan pikeun motong garis lempeng sareng pikeun pagawéan rapih.

● Gunting séri ICOOL kami nyayogikeun kinerja tinggi, nilai luar biasa sareng gaya pantun. Kéngingkeun sakumpulan gunting kageulisan anu gaya tanpa ngorbankeun kinerja atanapi nyéépkeun teuing! Janten upami anjeun teu gaduh anggaran anu cekap kanggo mésér gunting sareng hoyong mésér gunting kualitas luhur, kuring pikir gunting kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

DSC_1434
DSC_1437
DSC_1438

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

FS-70; FS-75

Ukuranna

7,0 inci; 7,5 inci

Bahan

SUS440C Stainless Steel atanapi Disesuaikan

Fitur

Piaraan Lempeng

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Polishing eunteung / Matte polishing

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

DSC_1428
DSC_1432
DSC_1433

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali