Gunting Gunting Gunting Profesional Gunting Gunting Rambut Sareng liang Agul

Pedaran pondok:

Modél : IC-55-2
Ukuran : 5,5 inci
Fitur: Gunting Gunting Rambut
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Gunting Gunting Gunting Profesional Gunting Gunting Rambut Sareng liang Agul

● Ti rarancang dugi ka produksi, unggal prosés gunting kami parantos dipariksa sacara ketat sababaraha kali pikeun mastikeun kualitas produk. Kami ngagaduhan sumanget pengrajin, sareng urang sacara ati-ati nyiptakeun gunting rambut profesional anu klasik, seukeut sareng awét

● Gunting haircutting propésional 5,5 inci ieu didamel tina stainless steel 440c, anu ngagaduhan karasa sareng tahan tahan, sareng guntingna ngagaduhan umur panjang. Agulna condong kana 25 derajat, sareng dua agul diteukteuk sareng ditutup bari teu aya jurang. Tiasa dianggo dina rambut garing atanapi baseuh.

● Wilah gunting sayogi aya dina dua gaya, bilah lempeng lengkep sareng bilah sareng liang. Sabeulah lengkep tiasa motong bentuk idéal kalayan sampurna sareng gancang. Sabeulah ngagaduhan liang pikeun ngirangan beurat gunting, moal nyababkeun beungbeurat dina pigeulang, sareng dina waktos anu sami ngirangan résistansi hawa, motong langkung lancar sareng hemat tenaga kerja. Dua gaya ieu ngagaduhan kaunggulan séwang-séwangan, sareng konsumén tiasa milih numutkeun kabutuhanana.

● Pakem gunting rambut profesional ieu didesain sacara ergonomis sareng éndah penampilanna. Beungeut gunting digosok, anu ningkatkeun kanyamanan sareng gerakan, sareng mastikeun yén gunting tiasa gerak kalayan mulus sareng lancar. Klip rambut ieu didesain kanggo para profesional anu ngahargaan enteng, manuver, daya tahan sareng ergonomis.

_MG_7914
_MG_7919
_MG_7976

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-55-2

Ukuranna

5,5 inci

Bahan

Steel stainless SUS440C

Fitur

Gunting motong Rambut Ku liang

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

_MG_7921
_MG_7977
_MG_7979

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali