Profésional Gunting Anjing Gunting Rambut Anjing Gunting Rambut

Pedaran pondok:

Modél : UF2-75
Ukuran : 7,5 inci
Fitur: Gunting lurus Piaraan
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Hideung & Beureum


Detil Produk

Tanda Produk

Profésional Gunting Anjing Gunting Rambut Anjing Gunting Rambut

● gunting dandan piaraan anu propésional ieu didamel tina stainless steel 440C ku tangan, kalayan bahan ditingkatkeun, awét sareng modis. Sadaya struktur stainless steel, awét, kuat sareng kuat pisan. Agul gunting nyoko kana struktur stainless steel sadaya, waja na kokoh, sareng motongna seukeut.

● Ieu potongan lempeng 7,5 inci kanggo piaraan. Lempar Gunting cocog pikeun gunting umum-tujuan. Beungeut sabeulahna parantos digosok kalayan caang, anu cocog pikeun dianggo dina rohangan kageulisan anu surem. Sabeulahna diseukeutan. Lamping sabeulah nyaéta 45 derajat, anu mangrupikeun sudut motong anu pangsaéna. Pastikeun gunting anu seukeut sareng awét, sareng moal macét.

● Pakem sareng sabeulah dibagi-bagi pikeun mastikeun kualitas. Pakemna dirancang numutkeun prinsip mékanika manusa, sareng cekelan na raoseun. Éta ngirangan karusakan dina ramo sareng pigeulang anu disababkeun ku pangguna anu nganggo gunting pikeun waktos anu lami, sareng ngagaduhan peran dina mayungan pigeulang. Beungeut cecekelan gunting ieu didamel tina karét, anu langkung raoseun dicekel tibatan stainless steel sareng henteu ngagiling ramo. Warna opsional cecekelan hideung atanapi pink.

DSC_1451
DSC_1450
DSC_1445-B

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

UF2-75

Ukuranna

7,5 inci

Bahan

SUS440C Stainless Steel atanapi Disesuaikan

Fitur

Gunting Lempeng Piaraan

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polishing & Karét Pakéan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

DSC_1454
DSC_1458
DSC_1457

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali