Anjing Piaraan Profesional Tail Comb Grooming Comb Metal

Pedaran pondok:

Modél : PC-3
Ukuran : 180 * 25 * 20mm
Fitur: Sisir Rambut Piaraan
Bahan : Logam & Aluminium
Warna : Hideung, Emas, Pink, Ungu, Biru.


Detil Produk

Tanda Produk

Anjing Piaraan Profesional Tail Comb Grooming Comb Metal

● Sisir anjing panjangna 180mm sareng lébar 25mm. Éta ngagaduhan jarum tapered 20mm kalayan diameter jarum 1.0mm. Ieu sisir buntut dandan piaraan profesional nganggo gagang aluminium luar angkasa sareng jarum stainless steel anu teu karasa.

● Sisir buntut runcing cocog pikeun gampang nyiptakeun gaya rambut modis. Ujung sisir dianggo pikeun misahkeun rambut kana lapisan, sareng tiasa dianggo pikeun nyisiran rambut sareng janggot, sareng tiasa ogé dianggo pikeun ngabeungkeut kepang, ruku sareng bentuk imut anu sanés, anu ngamungkinkeun para pangguna ngaraos sisir anu béda sareng taliti .

● Pakem sisir aluminium aeroangkasa asa hampang pisan. Saatos prosés oksidasi, éta nampilkeun rupa-rupa warna, kalayan ciri anu henteu luntur sareng tahan maké. Sayogi dina Hideung, Emas, Pink, Ungu, Biru lima warna.

● Jarum sisir didamel tina stainless steel teu karasa luhurna, anu diolah ku prosés émpan vakum suhu luhur. Jarum waja ngagaduhan ciri anu karasa sareng élastisitas anu saé. Langkung gampang pikeun nyisiran rambut sato, sareng langkung gampang nyisiran rambut anu dirajut, anu tiasa ningkatkeun épisiensi kerja dandan piaraan.

● Jarum waja diolah ku mesin grinding otomatis, sirahna buleud sareng moal nganyenyeri permukaan kulit nalika keuna kana kulit piaraan. Buntut sisir dibuleudkeun sareng dibuleudkeun, supados henteu ngaraheutkeun kulit piaraan nalika disebarkeun ka piaraan.

Professional-Pet--(2)
Professional-Pet--(5)
Professional-Pet--(4)

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangemutan Piaraan

Modél

PC-3

Ukuranna

180 * 25 * 20mm

Jarum Panjang

20mm

Diaméter jarum

1.0mm

Bahan

Logam & Aluminium

LOGO

OEM

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

Professional-Pet--(3)
Professional-Pet--(6)

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali