Gunting Grooming Piaraan Handmade Murni Kalayan Agul Pelengkung

Pedaran pondok:

Modél : UQ-75C
Ukuran : 5,5 inci; 6,0 inci; 6,5 inci;
7,0 inci; 7,5 inci; 8,0 inci
Fitur: Gunting Pélengkung Piaraan
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

Gunting Grooming Piaraan Handmade Murni Kalayan Agul Pelengkung

● Gunting melengkung cocog pikeun panganten piaraan profesional.

Awak scissor ngabengkokkeun sakitar 30 derajat, sayogi 5,5 inci; 6,0 inci; 6,5 inci; 7,0 inci, 7,5 inci, 8,0 inci opsional. Upami anjeun peryogi ukuran anu sanés, urang tiasa nyayogikeun jasa khusus (kalebet warna, ukuran sareng logo).

● Dirancang khusus pikeun motong rambut piaraan. Sabeulah melengkung matak ngamudahkeun pikeun motong rambut tina ceuli piaraan atanapi bagian-bagian khusus awak. Bilah guntingna seukeut sareng seragam, sareng muka sareng nutupna gampang sareng lemes. Ujung guntingna ditutup pageuh sareng tungtungna dibuleudkeun. Moal aya macét nalika prosés motong.

● Gunting piaraan melengkung piaraan nganggo 440C stainless steel, awét, pangerjaan anu hadé, seukeutna saé. Perawatan penempaan tiis khusus, cocog pikeun bentuk sareng perasaan jalma. Cekelan sareng sirah cutter dilas dina bagian-bagian pikeun mastikeun kinerja gunting, sareng perlakuan tiis mastikeun karasa sareng daya tahan gunting. Dijieunna tina stainless steel khusus, panjang sedeng, merenah pikeun pruning sawaréh sareng parsial.

● Agul stainless steel kandel digosok supados permukaan sabeulah katingal langkung lemes sareng raos langkung raoseun. Beungeut gunting digosok kalayan bérés matte supados gunting katingal langkung tékstur.

UQ-75C-2
UQ-75C-1
UQ-75C-3

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

UQ-75C

Ukuranna

5,5 inci; 6,0 inci; 6,5 inci; 7,0 inci; 7,5 inci; 8,0 inci

Bahan

SUS440C Stainless Steel atanapi Disesuaikan

Fitur

Gunting melengkung

Beungeut tréatment

Matte polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

UQ-75C-4
UQ-75C-6
UQ-75C-5

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali