Spasi Aluminium Warni Palapis Nanganan Gunting Piaraan Guntingan Anjing

Pedaran pondok:

Modél : IC-65
Ukuran : 6,5 inci
Fitur: Gunting lurus Piaraan
Bahan : SUS440C Stainless Steel
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Hideung, Beureum, Héjo, Biru, Pink, Emas


Detil Produk

Tanda Produk

Spasi Aluminium Warni Palapis Nanganan Gunting Piaraan Guntingan Anjing

● Ieu mangrupikeun potongan lempeng warna anu langkung populér pikeun pangurus piaraan profesional. Gunting panjangna 6,5 ​​inci sareng sedeng panjangna, cocog pikeun jalma umum.

● Agul-agul gunting didamel tina 440c stainless steel kualitas luhur, anu seukeut sareng awét. Garis sabeulah seragam, ujung péso lemes, gesekan diréduksi, sareng motong gampang.

● Pakemna didamel tina bahan aluminium luar angkasa, anu beurat beuratna sareng moal ngabalukarkeun karuksakan pigeulang saatos lami dianggo. Beungeut gagangna dicét nganggo Teflon, sareng aya genep warna: hideung, biru, héjo, beureum, pink, sareng emas. Unggal warna gaduh keunikan nyalira. Pakemna simétris, éta raoseun pikeun dicekel, sareng éta tiasa dianggo nganggo leungeun kénca sareng katuhu. Boh payun sareng tukang gunting tiasa dianggo, ngahontal pangaruh sapasang gunting pikeun sababaraha kaperluan, sareng kinerja biayana tinggi pisan.

Space-Aluminum-Colorful-Coating-Handle-Pet-Scissors-Dog-Cutting-Shears-(3)
Space-Aluminum-Colorful-Coating-Handle-Pet-Scissors-Dog-Cutting-Shears-(2)
Space-Aluminum-Colorful-Coating-Handle-Pet-Scissors-Dog-Cutting-Shears-(1)

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

IC-65

Ukuranna

6,5 inci

Bahan

SUS440C Stainless Steel atanapi Disesuaikan

Fitur

Sudut sabeulah anu unik, teu karasa, sareng perawatan permukaan pikeun ngajantenkeun gunting langkung seukeut, langkung pas sareng nyandak kanikmatan visual.

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Polishing eunteung (matte polishing / titanium coating / Teflon coating)

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

Space-Aluminum-Colorful-Coating-Handle-Pet-Scissors-Dog-Cutting-Shears-(5)
Space-Aluminum-Colorful-Coating-Handle-Pet-Scissors-Dog-Cutting-Shears-(4)
Space-Aluminum-Colorful-Coating-Handle-Pet-Scissors-Dog-Cutting-Shears-(6)

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali