SUS440C Perawatan Sapi Piaraan Profesional Gunting Melengkung Ekstrim Kalayan 40 Darajat

Pedaran pondok:

Modél : IC-70C
Ukuran : 7,0 inci
Fitur: Gunting Pelengkung ekstrim Piaraan

Bahan: stainless steel JP SUS440C
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

SUS440C Perawatan Sapi Piaraan Profesional Gunting Melengkung Ekstrim Kalayan 40 Darajat

● Kami pabrik manufaktur gunting Rambut & Piaraan. Perusahaan urang didirikeun taun 2000 sareng gaduh langkung ti 15 taun pangalaman dina produksi gunting. Kami gaduh pangalaman anu euyeub dina ngahasilkeun gunting dandan piaraan gunting.

● Ukuran geser melengkung ekstrim ieu 7 inci sareng panjangna sedeng, cocog pikeun panganten piaraan jalu sareng bikang. Gunting hampang beuratna, sareng teu aya tekanan nalika dianggo lami.

● Gunting didamel tina waja tahan karat Jepang, anu ngagaduhan karasa sareng durabilitas tinggi. Upami anjeun hoyong mésér gunting melengkung awét sareng seukeut, gunting ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

● Kauntungannana gunting ieu nyaéta lengkungan ekstrim sareng gagang ergonomis. Bend 40 derajat tiasa ngajantenkeun gunting pas kana bagian piaraan anu kedah dipangkas lengkep. Éta merenah pikeun pangantén piaraan pikeun gancang ngadamel gaya anu sampurna pikeun piaraan. Cecekelan ergonomis lengkep tiasa nyocogkeun ramo tanpa nyababkeun ruksakna ramo sareng pigeulang. Sanaos anjeun nganggo gunting salami lami, anjeun moal ngaraos teu raoseun.

● Bilah gunting dilereskeun ku sekrup presisi tinggi, anu awét sareng gampang diluyukeun. Éta parantos diluyukeun kana posisi anu pas sateuacan angkat ka pabrik. Entong obah sacara gampang, anu tiasa ngarusak gunting.

5
4
1

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

IC-70C

Ukuranna

7,0 inci

Bahan

Karat stainless steel JP SUS440C

Fitur

Gunting Melengkung Ekstrem

Desain gagang

Pakem ergonomis

Beungeut tréatment

Matte Polishing

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

7
6
2

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali