SUS440C Piaraan Piaraan Profesional dandan Gunting Super Melengkung

Pedaran pondok:

Modél : IC-75C
Ukuran : 7,5 inci
Fitur: Gunting Pélengkung Piaraan
Bahan : stainless steel JP SUS440C
Teu karasa : 59 ~ 61HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

SUS440C Piaraan Piaraan Profesional dandan Gunting Super Melengkung

● Gunting dandan anjing super melengkung 7,5 inci ieu khusus dirancang pikeun pamilik anjing sareng pemula pawang sareng tukang piaraan profesional. Gunting super melengkung ieu ngagaduhan lekukan 40 derajat, kurva na ka handap, sareng éta cocog pikeun motong busur bagian awak piaraan, sapertos sirah buleud ageung, imbit, cangkéng, sareng anggota awak tukang. Dina waktos anu sasarengan, nalika pangurus péot ngahirupkeun gunting, rupina sareng sungut piaraan ogé tiasa dipangkas ku kurva kaluhur.

● Kusabab lekukan gunting biasana di handapeun 30 derajat, prosés ngadamel gunting sakitar 40 derajat rumit pisan sareng sesah. Sareng aya tingkat tingkat besi tua anu tangtu dina prosés buatan tangan murni, janten gunting ieu sadayana buatan tangan ku pengrajin anu terampil pisan sareng berpengalaman pikeun mastikeun kurva sareng kualitas gunting.

● Gunting anu didamel tina waja stainless steel 440C Jepang, anu mastikeun yén gunting ngagaduhan seukeutna tinggi sareng daya tahan. Beungeut gunting ngagunakeun téknologi polishing matte pikeun ngajantenkeun gunting langkung tékstur.

● Struktur gagang ngadopsi desain ergonomis simétris pikeun mastikeun cekelan anu langkung raoseun nalika dianggo sareng ngirangan nyeri panangan pangguna.

_MG_7925
5
_MG_7927

Panjelasan Produk

Aplikasi

Pangasuh Sato Piaraan

Modél

IC-75C

Ukuranna

7,5 inci

Bahan

Karat stainless steel JP SUS440C

Fitur

Gunting Melengkung Ekstrem

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Matte polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

_MG_7929
_MG_7926
_MG_7924

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali