VG10 Gunting Rambut Ganti Rambut Gunting Gunting Gunting Rambut

Pedaran pondok:

Modél : IC-55-1
Ukuran : 5,5 inci
Fitur: Gunting Gunting Rambut
Bahan : VG10 Stainless Steel
Teu karasa : 61 ~ 63HRC
Warna : Pérak


Detil Produk

Tanda Produk

VG10 Gunting Rambut Ganti Rambut Gunting Gunting Gunting Rambut

● ICOOL ngan ukur ngahasilkeun gunting propésional kalayan performa biaya tinggi sareng pangerjaan anu hadé. Hayu tukang cukur ngaraos resep gunting kualitas luhur nalika nganggo gunting, sareng ningkatkeun efisiensi damel.

● 5,5 inci gunting rambut profesional, bahan stainless steel VG10 kualitas luhur, panjang gunting cocog pikeun panangan jalma. Éta tiasa dianggo pikeun motong gaya lalaki sareng rambut panjang awéwé.

● Desain gagangna nembus karajinan tradisional, sareng gagang satengah-tilu diménsi anu dirancang numutkeun ergonomis langkung raoseun dicekel. Sanaos anjeun nganggo gunting salami waktos anu lami, éta moal ngabalukarkeun karuksakan pigeulang, taktak sareng siku.

● Gunting nganggo cara motong garis lempeng, sareng bagian jero sabeulah cekung melengkung, anu ningkatkeun seukeutna gunting. Tepi motong garis lempeng ngirangan gesekan antara bilah sareng muka sareng nutup langkung lancar. Cocog pikeun motong, nyetak sareng operasi sanésna rambut baseuh sareng garing.

● Gunting ngagunakeun sekrup datar anu presisi tinggi pikeun ngalereskeun wilah gunting pikeun mastikeun yén gunting tiasa teras-terasan dibuka sareng nutup kalayan lancar nalika prosés motong. Jalurna cocog sareng jangkungna sami sareng gunting, janten teu kedah hariwang ngeunaan rambut anu kaiket dina sekrup.

_MG_5839
_MG_5841
_MG_5842

Panjelasan Produk

Aplikasi

Tata rambut

Modél

IC-55-1

Ukuranna

5,5 inci

Bahan

VG10 stainless steel

Fitur

Gunting motong rambut

Desain gagang

Nanganan ergonomis nganggo liang ramo anatomik

Beungeut tréatment

Eunteung polesan

LOGO

Icool Atanapi Disesuaikan

Pakét

PVC Kantong + Batin Box + karton / Disesuaikan

Sarat pamayaran

Western Union, PayPal, Urutan jaminan Kiridit dina Alibaba

Jalan Pengiriman

DHL / Fedex / UPS / TNT / Disesuaikan

Kamajuan Produk

Product-Progress

Pakét & Pengiriman

Standard-packaging-

Bungkusan baku

Custom-packaging

Bungkus custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali